avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Activitate utilizator032

Activitate utilizator032

daca succesiunea nu se face intr-un an ?

multumesc pentru raspunsurile clare
Problema 1:
Furtul unui bun , bunul recuperat dar cu un prejudiciu de 600 ron , reclamantul a declarat ca si-a primit prejudiciul si ca nu mai doreste nimic , in sectie incadrare la furt simplu , bagat in UP dupa un an primit rezolutia de scoatere din UP , incadrare la furt calificat , amenda administrativa 500 ron.In rezolutie scria ca trebuie platita in x luni , momentan nu a fost platita si nici la impozit nu a venit.
Intrebarea:
Ce se poate intampla?

Problema 2:
Cumparat apartament inainte de casatorie , tatal mai avea o fata din casatoria precedenta , inaintea decesului a fost facut testament ca lasa tot sotiei. Pe langa fata din casatoria precedenta mai exista si un baiat din ultima casatorie.
Au trecut 9 luni de la deces succesiunea inca nu a fost facuta. Tatal avea un PFA cu o datorie ANAF de aprox 70.000 RON. Masina de pe numele lui a fost vanduta la dezmembrari de catre baiat in tranzactie fiind implicat si un cotract de vanzare-cumparare intre dezmembrari si baiat dar fara sa ofere si actele autoturismului doar copii xerox. La impozit in martie exista si masina acuma la instintare de plata masina nu mai apare.

Intrebari:
1.Succesiunea in cat timp trebuie facuta?
2.Datoria ANAF va fi preluata?
3.Datoria ANAF poate cauza evacuarea din casa daca nu este platita?
4.Vreo problema ca masina a fost vanduta inainte?
5.De ce nu mai apare masina?
6.In cazul in care si sotia decedeaza inainte de succesiune cum se va imparti la succesiune?