Am marea rugaminte de a ma sfatui in ceea ce urmeaza sa va spun...In urma cu 6 ani am dorit sa achizitionez un teren agricol. am platit suma integral dar fiind vorba de o adeverinta nu am putut face un cvc drept urmare intocmindu-se o procura speciala prin care proprietarul imputernicea un cunoscut al meu sa faca toate demersurile in vederea obtinerii titlului, intabulare si apoi vinzarea catre mine. timpul a trecut si m-am trezit ca in momentul in care doream sa intabulez terenul(cu o zi inainte) procura a fost revocata. cu toate acestea am depus documentatia la intabulat dar si imputernicitul si eu am primit notificari de la executor prin care eu trebuia sa accept o oferta reala de plata (suma pe care o platisem acum 6 ani) iar imputernicitul trebuia sa discute si sa innapoieze toate actele proprietarului. prin avocat am refuzat sa ridic suma si aceasta a fost consemnata la cec pe numele meu..am introdus actiune civila impotriva proprietarului si am reusit sa inscriu in cf aceasta dar proprietarul a ridicat documentatia. urmeaza judecata si nu stiu ce sa mai cred!
puteti va rog sa-mi spuneti ce sanse am?? eventual sa ma sfatuiti cum sa procedez?? multumesc anticipat