avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Activitate rapid91

Activitate rapid91

Răspuns la discuția Admitere barou 2014

rapid91 a scris:

Se mentioneaza la art. 1 alin. (3) ca vor pune un punctaj minim pentru fiecare disciplina in parte. Daca vor face asta va fi destul de greu pentru ca, degeaba faci maxim la una daca la cealalta disciplina nu ai facut punctajul impus de ei. Il vor publica definitiv cu 60 de zile inainte, acum nu este finalizat, l-au afisat pentru tematica. Atunci probabil vor stabili si numar minim de grile pe care trebuie sa-l faci la fiecare materie.

Se mentioneaza la art. 1 alin. (3) ca vor pune un punctaj minim pentru fiecare disciplina in parte. Daca vor face asta va fi destul de greu pentru ca, degeaba faci maxim la una daca la cealalta disciplina nu ai facut punctajul impus de ei.
Am auzit si eu la fel, o sa fie doar 100 de grile, in rest nu se stie nimic, cate variante, taxa de admitere nu s-a stabilit inca aceste aspecte. E de rau daca se lasa numai grile pentru ca se va ridica foarte mult gradul de dificultate al acestora. Se spunea pe forum sa fie ca la magistrati. Parerea mea daca se va da ca acolo promovabilitatea va fi mult mai mica decat in anii precedenti. Nu stiu de ce se bucura lumea ca e doar grila si atat. La mastrati daca urmariti promovabilitatea dupa prima proba este de 10 la suta. Va promova doar cei mai buni adica foarte putini.