Buna ziua,
De cateva zile sunt intr-o situatie foarte urata la locul de munca. Lucrez intr-un magazin de reviste in cadrul caruia este si loto. Acum cateva zile am fost anuntat precum cei de la loto au reclamat ca au lipsa niste bani, mai exact, s-a trimis un bilet loto cu 10 numere in valoare de 1000 lei dar nu s-au depus si banii. Suspect este faptul ca aceasta s-a intamplat acum 2 luni si abia acum au depistat.
Prin urmare, seful meu a verificat programul si a vazut ca eu am lucrat in ziua respectiva, deci eu trebuie sa platesc acea suma de bani. Cei de la loto au verificat incasarile din ziua respectiva si au ajuns la concluzia ca s-a ”omis” trimiterea banilor insa nu a luat in vedere si verificarea aparatului loto din acest magazin.
Eu unul, sunt sigur ca nu am gresit si mai ales sunt sigur ca nu a fost niciun bilet cu o valoare asa de mare, nici atunci si nici de cand e deschis magazinul dar sunt obligat sa platesc acea suma de bani.
Ce se poate face in aceasta situatie? as putea depune plangere undeva? daca imi dau demisia, mi se poate intampla ceva? sunt absolut sigur ca nu am gresit si nu as vrea sa fiu acuzat de furt, tinand cont ca ei nu au nicio dovada, doar din spusele celor de la loto.
P.S. de curand si colega mea a patit la fel cu un bilet in valoare de 5 lei iar pe calulator aparea o valoare de 140 lei dar a apucat sa anuleze biletul iar in continuare nimeni nu vrea sa verifice aparatul loto de la magazin.
Va multumesc!