avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Activitate Titu85

Activitate Titu85

deci acuma ce fac? astept sa-mi dea procesul de constatare?
Nu am nici un proces verbal, nimic. .. poza doar in instanta vor sa-mi dea.... Mi-au pus o recipisa cum primesti la restaurant fix la geamul masinii, ambalat frumos intr-un plicutel "zip" de plastic. Recipisa e ca ceea primita de la firmele de curierat, cred ca au o "imprimanta de mana" .... A fost asa Lipita asa frumos bine cu scotci de parbriz si alte tampenii ... de 30 miute mi-a luat s-o dau jos :)))
ceva suplimentar

Mi-au dat amenda pt. PARCAREA IN LOCUL CU PLATA... fara sa platesc, INSA in fata portii mele nu este marcat loc de parcare !!! Eram intre doua spatii de parcare ... insa unde eram eu nu eram parcat. Era sa primesc 500 lei , insa mi-au scazut-o la 50 si refuza sa-mi dea poza!
Buna ziua, pe strada unde locuiesc (am o casa) parcarea este cu plata. Eu mi-am parcat masina fix in dreptul punctului de access auto, fix in fata portii unde locuiesc. Am parcat-o cu "botul" inspre accesul auto (poarta mea) , era pe tratuar (un trotuar foarte mare) insa nu era nici un milimetru pe drum.

Azi ma trezesc cu o amenda, desi am parcat-o fix in fata portii mele. Pana acuma nu mi se intampla nimic, JOIA e interzisa parcarea iar restul masinilor erau ridicate insa niciodata a mea.

Nu mai inteleg nimic, rog lamurii.