Multumesc frumos , oricum este o mare tampenie ca o persoana diagnosticata cu asa o boala, care nu a lucrat niciodata si nu are venituri sa fie obligata sa-si plateasca asigurare .Cu ce bani ? Dupa ce ca are un handicap care il impiedica sa duca o viata normala, trebuie sa mai fie si la mila altora ....
Buna ziua ,
Fratele meu sufera de schizofrenie grefata de la 16 ani, acum avand 29.Din 2001 pana in prezent a fost internat de cateva ori la urgenta dar nu l-au tinut in spital prea mult pentru ca nu era asigurat. I-am facut contract cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate pentru a i se putea acorda servicii spitalicesti si retete compensate. Cativa ani nu i-a mai platit nimeni asigurarea la stat si nici el nu a mai avut nevoie de tratament .Acum are nevoie din nou de internare si tratament . Cei de la Casa mi-au spus ca trebuie sa platesc din urma asigurarea - de 2 ani -.
Intrebarea mea este : Exista alta solutie decat sa platesc acesti bani pentru a-i face cateva internari si apoi sa incerc sa-i fac o pensie ?
Multumesc anticipat