avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Activitate traian_mst

Activitate traian_mst

Buna Ziua, la sfarsitul lunii februarie 2014 mi-am schimbat domiciliul intrun alt judet. Pe fostul domiciliu am avut 2 autoturisme care leam transferat, insa ca sa ma lase sa le transfer cei de la primaria fostului domiciliu m-au obligat sa platesc impozitul pe jumatate de an deci practic sa platesc 4 luni in plus care le-am platit din nou si la noul domiciliu. La noul domiciliu mi le-am inregistrat, am platit impozitul din nou pe cele 4 luni, am strans toate actele si m-am intors si am facut cerere de restituire. Insa cei de la vechiul domiciliu nu vor sami restituie suma de 9 milioane aferenta celr 4 luni platite in plus pt ca am o amenda neplatita care am dovedit cu certificat de grefa ca e contestata in instanta si ca urmatorul termen este in februarie 2015. Este legal aceasta conditionare sau e un abuz din partea lor? De ce nu au trimis amenda impreuna cu dosarul fiscal al autoturismelor la primaria noului domiciliu? E normal sa astept un an jumatate sau mai bine pana se incheie procesul cu amenda ca sa imi recuperez banii pe impozitul auto platit obligat in plus ca asa e legea mi s-a spus. Orice idee sau apreciere dpdv legal este binevenita.