avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Activitate florin98

Activitate florin98

Discuție Partaj
Buna ziua , parintii mei au dicortat acum un an de zile iar eu stau cau mama mea , la divort partajul nu s-a facut deoarece mama nu prea s-a gandit la ce iar putea cere tatalui meu pentru ca bunurile (masina ,casa ,terenuri ) sunt pe numele bunicului meu ,ce ar putea face mama pentru a primii ceva sau macar eu ??
Acum 2 seri un prieten ma sunat ca vrea sa mearga la valu traian sa vorbeasca cu cineva ,zis si facut la 11 noaptea am plecat ,am ajns acolo eu am ramas in masina si el a intrat intro casa de unde a iesit cu o fata ,spunandumi ca fata merge cu noi,dupa am ajns acasa iam lasat in treaba lor ,si la 2 ma suna ca sa o ducem acasa ca o cauta politia si rudele ei ,iar noi am duso . Fata nea spus sa o lasam in fata postului de politie am aduso si am lasato acolo cand dintr-o data i masina de politie imi trage in fata la masina mea si imi spune sa cobor din masina , am coborat si am mers in sectie . Acolo erau prezente cumnatul fetei si iubitul acesteia ,ei au depus plangere de rapire, dupa care fata a inceput si ea sa declare tot ce a facut si cum s-a intamplat , aceasta a depus impotriva prietenului meu plangere de rapire ,iar pe mine ma-au bagat organele legi la complicitate cu toate ca fata lea spus ca eu nu am facut nimic si doar iam adus si iam dus . A2a zi dimineata neam dus la sectie din nou ,fata a dat din nou alte declaratii spunand ca a uracat in masina de buna voie ce este si adevarat ,dar ea a declarat ca a uract cu forta , politia a luat declarati si de la ea si de la rudele acesteia singurul lucru care ma derajeaza este ca mie si prietenului meu nu nea luat declaratii si nea spus ca o sa ne cheme la audieri si sa venim cu avocat ,intrebare de ce nu nea luat si nou declaratii la fel ca celorlanti???unul din agenti nea spus ca putem fi arestati pana vineri iar altu ca nu o sa se intample nimic momentan. Tovarasul meu are dovezi (mesaje si alte conversatii pe facebook cand ea ii spune ca il iubeste si ca vrea sa stea cu el si sa vina sa o ia ) mentionez fata este minora . Tot ce vreau eu este sa scap pt ca sunt nevinovat, sunt acuzat aiurea.