avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Activitate ginets

Activitate ginets

Răspuns la discuția indice de corectie
Buna ziua!
V-am trimis documentele pe mail.
Am inteles de ce sumele sunt asa: penalizarea este mai mare
O zi buna!
Buna seara! Ca urmare a cererii privind revizuirea dosarului am primit raspuns ( nesperat de repede) deciziile recalcularii plus calculul diferentelor de la aplicarea indicelui. Punctajul este identic cu cel calculat de d-voastra, doar cuantumul pensiei este un pic diferit 513 cu 541 si 562 lei . Urmeaza sa primesc si diferentele! O seara frumoasa va doresc!
Eu am depus dosarul in 2011 dar, am mai lucrat un an . Pensia a intrat in plata in octombrie 2012. Deci, timp ar fi! Imi pare asa de rau ca n-am reusit sa iau legatura cu d-voastra, mai demult ! Nu reuseam sa postez! Poate ca acum era rezolvata problema! Daca nu esti bine informat nu rezolvi nimic! Multumesc inca odata!
Nu cred ca pot sa va trimit decizia pana in septembrie cand ma intorc acasa.Imi pare f. rau. Am incercat ceva dar nu s-a putut! Va multumesc mult de tot si va rog sa ma credeti ca mi-ati dat curajul sa lupt cu un sistem (de fapt cu niste functionari plictisiti si aroganti). Sper sa si rezolv! Va doresc multa sanatate! Oricum, o sa va tin la curent!
Cererea de revizuire a dosarului am facut-o in 04.06.2014,dar mi-a spus ca rezolvarea poate dura ani de zile pt. ca sunt doar 4 persoane care se ocupa cu asa ceva si sunt cereri nerezolvate din 2011.In februarie 2014 am intrebat de indicele de corectie si mi-a spus sa stau linistita(adica sa nu fac nimic) ca intra in calcul in aprilie automat. Apoi, raspunsul functionarei ca indicele s-a aplicat dar este insesizabil. Acum sunt plecata din localitate dar, voi incerca sa merg in audienta in septembrie cand ma intorc, desi, eu am incercat sa merg in audienta dar functionara mi-a spus ca tot la ea ajung....Va multumesc pt. raspuns si va doresc multa sanatate!
Anul 2011 este prima deschidere de drepturi.
-Punctajul mediu anual este 0,98057 nemodificat din august 2011( este acelasi de pe decizie)
-luni de anticipare 46
-pensia primita diminuata in 2013 este de 484
-pensia primita diminuata in 2014 (din Ianuarie) este de 502 lei .
-pensia nediminuata de pe decizie este 721 lei.
-punctul de pensie de pe decizie este de 732,8

La intrebarea mea daca s-a aplicat indicele de corectie raspunsul functionarei (care era cu dosarul in fata, asa spunea) a fost ca a fost aplicat dar ca este insesizabil din cauza pensiei f. mici. (adica inexistent). Tocmai de aceea n-am crezut-o pt. ca trebuia sa existe o modificare cat de mica in punctajul mediu de pe cuponul de pensie. Dupa calculele d-voastra nu este deloc insesizabil. Ce sa fac? Va multumesc din suflet !
Va rog sa ma iertati! Am gresit punctajul! Punctajul mediu anual CORECT este 0,98057