am specificat ca nu am ajuns acolo si ca e probabil sa gresesc, cred ca puteai intelege ca nu e un raspuns sigur si ca e doar o parere. multumim pentru ajutor;)
Am si eu o intrebare asemanatoare... Conform tematicii, la drepturi reale principale pct. 1 Dr. de proprietate privata, am avea de invatat definitia, continutul si caracterele juridice. Eu am cartea scrisa de dl. Corneliu Barsan, care dezvolta subiectul pe o intindere de aproximativ 100 de pagini. Sa avem de invatat doar lucrurile mentionate expres sau cam tot ce gasesc in carte?:) Multumesc!
Din cate stiu, desi nu am ajuns acolo asa ca e posibil sa gresesc, avem si actiunea oblica si pauliana...
poate nu vor fi mai grele, sper:))... ma bazez pe ipoteza ca anul trecut, in B au fost aprox. 3000 de candidati iar la prima proba au obtinut punctaj mai mare de 70 aprox 500 de candidati... asta inseamna un procent de 16-17%...rezonabil cred, pentru ei... Oricum important e sa invatam si sa fim pregatiti!
eu am invatat binisor codurile (la penal ma refer) fara alte tratate si am inceput sa fac niste grile de ale lui Emilian Stanisor... problema e ca imi cam da cu virgula...si m-a cam speriat lucrul asta...