avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Activitate verapop24

Activitate verapop24

Răspuns la discuția INTOARCERE DIN CIC
In contractual individual de munca nu e prevazut ac lucru , la celelalte nu am acces( cum o pot face?).
Referitor la problema cu drepturile salariale(faptul ca nu sunt la ac nivel cu colegele mele cu ac vechime si ac incadrare) si ca nici nu am un raspuns clar la ac situatie ce ma sfatuiti?
Răspuns la discuția INTOARCERE DIN CIC
multumesc , dar contractul colectiv de munca la nivel nat nu ii mai obliga la plata sal. mediu pe unitate si pe mine ma intereseaza exact baza legislativa careia i se supune.(lege art)
BUNA ZIUA , am nascut pe 20.05.2013, un an de CIC, m-am intors la munca pe 13.04.2014, unde nu am fost incadrata pe ac nivel salarial ca si colegele mele cu ac vechime si incadrare profesionala, pt ca "la tine nu s-a gandit nimeni" si in urma insistentelor mele au spus ca se va face o solicitare dar ca va dura ceva timp si ca nu se stie daca voi recupera diferenta. Luna 12 sotul meu nu stat cu fetita in CIC deci o luna minus indemnizatie si de la primarie imi spun ca nu imi dau stimulent pt ac luna.
In ce conditii se acorda sal mediu pe unitate la nastere? pana cand poti cere ac salariu? sub incidenta caror articole/ legi intra aceste situatii sau sunt la "bunavointa "patronului .
Multumesc