in decembrie anul trecut am plecat la tara sa tai porcul cu plecarea a doua zi.am ciupit cateva pahare de vin dupa care am primit un telefon de la fiic/mea ca ii este rau.ea fiind epileptica nu am mai realizat si m/am urcat la volan sa plec acasa.aveam vreo 10km de mers era ceata si soseaua umeda si intr/o curba am intrat intr/o masina cu partea mea fata in staga lui spate.am fost condus la sectie pt stabilirea alcolemiei rezultatul fiind de 0.65 dupa care am fost condus pt recoltarea probelor biologice iar dupa 4 luni a venit si rezultatul el fiind de 1.25 la prima proba si 1.05 la cea de a doua proba.si de aici restul povestii pe care il stiti.am fost audiat de procuror......
am fost audiat de procuror si asta e pedeapsa pe care el crede ca o merit.daca semnam acordul de recunoastere a vinovatiei nu aveam decat sa execut ce a spus el.dar nu l am semnat si dosarul pleaca in instanta.la ce sa ma astept?
am fost audiat astazi de procuror intr un dosar pentru conducere sub influenta alcoolului si am primit 2 ani cu executare.a ramas sa trimita dosarul in istanta.irebarea e la ce sa ma astept?imi poate da instanta cu suspendare sau amenda?mentionez ca sunt la prima abatere.