Multumesc pentru raspuns, insa mai o intrebare si anume executorul judecatoresc poate incepe procedura de intabulare, si daca da ce urmari va avea aceasta procedura asupra proprietarilor?
Bunica mea a contractat un credit de nevoi personale in valoare de 10.000 Euro in 2009. O perioada s-au platit ratele, dupa care bunica nu a mai putut plati,iar creditul a fost vandut firmei Kruk.
Bunica a platit o perioada ratele impuse de aceasta firma de recuperare, insa din 2011 cred nu s-a mai platit nimic.
S-a ajuns in stadiul executarii silite, mentionez ca de anul trecut din august bunicii i s-a pus poprire pe pensie.
In momentul cand am primit notificarea privind executarea silita am depus la executorul judiciar o cerere catre firma Kruk sa platim in plus pana la 600 de lei cat era rata (poprire 180 lei +420 lei sa platim noi), nu am primit nici un raspuns la aceasta cerere iar executorul nu ne-a dat nici un numar de inregistrare.
Imobilul care este executat are 2 proprietari bunica cota 1/2 si eu 1/2.
In curtea imobilului mai este o casa care nu este intabulata.
Intrebarea mea este daca vor fi probleme legate de acest imobil cand se va face evaluarea.