avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Activitate branesti1954iunie2014

Activitate branesti1954iunie2014

In anul 2008 mama si tatal meu au decis sa le acorde fratelui si sotiei lui dreptul de propietate printr-un contract de vinzare-cumparare, cu CLAUZA DE INTRETINERE VIAGERA in anul 2008 al unui teren intravilan in Com. Branesti, Jud. Ilfov, in suprafata de 2032 mp pe care era situata o casa construita in anul 1962 compusa din : (4 camere de dormit, bucatarie de iarna, bucatarie de vara, sufragerie, baie dotata cu cada si chiuveta, si camera tehnica dotata cu cazan pentru incalzire pe lemne inclusiv boiler, magazie lemne de foc pentru cazanul de incalzire si ,camera acces pivnita, inclusiv pivnita) , in anul 2009, cu acordul parintilor mei, si in urma unei VINZARI A UNUI TEREN IN SUPRAFATA DE 1,5 Ha, PROPIETATE A PARINTILOR MEI, in urma caruia sau obtinut 75.000 euro, s-a hotarit de comun acord (mama si tatal meu + fratele meu impreuna cu sotia lui) sa se demoleze : sufrageria, un dormitor, bucataria de iarna. Pe suprafata acestora, tot de comun acord (mama si tata + fratele si sotia lui) sa se construiasca cu BANI REZULTATI DIN VINZAREA TERENULUI DE 1.5 Ha ,adica 75.000 Euro, o noua constructie care sa fie alipita de celelalte camere ramase din costructia veche. IMPORTANT..........Sotia fratelui meu a decis sa divorteze de, fratele meu in anul 2012, motivind .....divergente de comportament.......[ .Mentionez ca inca din DECEMBRIE 2011 am rugat fosta sotie a fratelui meu sa se gindeasca ca au doi copii din care unul cu probleme GRAVE FIZICE SI MOTORII dobindite inca de la nastere si ca nu este bine ce face ] . [ Raspunsul a fost ca fosta mea cumnata si-a strins tot ce a avut in circca 20 de saci, lucrurile ei si a copiilor, iar in 7 iunie 2012 si-a chemat tatal si fratele ei sa-si care cei circca 20 de saci sub privirea naucitoare de uimire atit a fratelui cit si a mamei mele, fara nici o discutie intre parti, iar in data de 13 iunie 2012 fratelui meu i s-a adus la cunostiinta prin intermediu postei CITATIA DE DIVORT ] . MENTIONEZ ca in 5 Octombrie 2011 tatal meu a decedat. Dupa toate acestea, mama mea a decis sa revoce in instanta contractul de vinzare-cumparare, inclusiv CLAUZA DE INTRETINERE VIAGERA in instanta inca din Noiembrie 2012, motivind, ca fosta sotie a fratelui meu nu is-i mai respecta ,, PROMISIUNEA DE INTRETINERE VIAGERA ,, inclusiv si fratele meu neputind sa o ingrijasca pe mama mea. Astazi 17/06/2014, mama mea a avut ultima sedinta la Tribunalul Cornetul, judetul Ilfov, sedinta in care trebuia conform ultimei sedinte din 15/04/2014, sa se incheie aceasta actiune in instanta prin plata a 15.372 Ron. catre fosta sotie a fratelui meu, rezultati din RAPORTUL DE EXPERTIZA TEHNICA efectuata de catre expertul desemnat de catre Judecatoria Cornetu, expertiza efectuata in data de 27/09/2013, si accepata de catre mama mea, insa NEACCEPATA de catre avocatul fostei sotii a fratelui meu, cerind din nou reaudierea martorilor { MENTIONEZ CA NICI LA PRIMA AUDIERE A MARTORILOR CIT NICI ACUM FOSTA SOTIE A FRATELUI MEU NU ARE MARTORI } Va rog sa ma ajutati, caci mama mea, in virsta fiind, 81 de ani,nascuta in 9/noiembrie/1933, nu mai intelege NIMIC, si ma roaga ZILNIC S-a O AJUT,,,,,,,,,,,,, Ps.Din informatii neoficiale si neputind fiind verificate, fosta sotie a fratelui meu intentioneaza ,,,CU AJUTORUL AVOCATULUI,,,sa TERGIVERSEZE SOLUTIONAREA CAUZEI,. adica incheierea acestui proces ASTEPTIN DECESUL MAMEI MELE ca sa poata INVOCA ,,,,DREPTUL DEPLIN ASUPRA PROPIETATII CASEI SI A TERENULUI,,,,, CE SA I-I SPUN MAMEI MELE? :(