Buna seara,
In 2012 am avut permisul anulat pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice.Vreau sa stiu daca atestatele profesionale ( ADR,transport marfa si transport persoane)mai sunt valabile.Si daca mai sunt,care este procedura de redobandire a acestora.Mentionez ca am redobandit toate gradele detinute anterior de permis(B,C,E,D).
Mai am o intrebare.
Eu am avut toate gradele.Am dat B si am luat sala,daca iau si traseul....pot primi o dovada sa pot circula pana dau examen pt toate gradele?
Buna ziua,
As mai avea inca o nelamurire cu privire la decizia judecatoreasca.Cum pot scoate aceasta hotarare?E adevarat ca trebuie formulata o plangere de catre un avocat pentru a putea scoate decizia?
asta este decizia finala,adica defapt ceea ce scrie pe site la judecatorie
ªedinţe
18.06.2013
Ora estimata: 09:00
Complet: C1 arestati
Tip solutie: Condamnare
Solutia pe scurt: Condamnă pe inculpatul ***** ****** la pedeapsa de 6 luni închisoare cu suspendare. obligă inculpatul la plata cheltuielilor judiciare către stat.
Document: Hotarâre 71/2013 18.06.2013
Solutia pe scurt: Condamnă pe inculpatul ***** ******** la pedeapsa de 6 luni închisoare cu suspendare. obligă inculpatul la plata cheltuielilor judiciare către stat
Buna ziua,
Am fost prin la volan cu o alcoolemie mare....pe scurt...procesul s-a finalizat exact acum un an pe 18.06.Acum as vrea sa stiu ce proceede trebuie sa urmez pentru a putea redobandi permisul.