avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Activitate sorin1988

Activitate sorin1988

Răspuns la discuția Redobandire atestate auto
Si asta inseamna ca trebuie sa urmez cursurile din nou? Sau sau se scot din nou cu seria permisului pe ele?
Buna seara,
In 2012 am avut permisul anulat pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice.Vreau sa stiu daca atestatele profesionale ( ADR,transport marfa si transport persoane)mai sunt valabile.Si daca mai sunt,care este procedura de redobandire a acestora.Mentionez ca am redobandit toate gradele detinute anterior de permis(B,C,E,D).
Mai am o intrebare.
Eu am avut toate gradele.Am dat B si am luat sala,daca iau si traseul....pot primi o dovada sa pot circula pana dau examen pt toate gradele?
Buna ziua,
As mai avea inca o nelamurire cu privire la decizia judecatoreasca.Cum pot scoate aceasta hotarare?E adevarat ca trebuie formulata o plangere de catre un avocat pentru a putea scoate decizia?

asta este decizia finala,adica defapt ceea ce scrie pe site la judecatorie

ªedinţe
18.06.2013
Ora estimata: 09:00
Complet: C1 arestati
Tip solutie: Condamnare
Solutia pe scurt: Condamnă pe inculpatul ***** ****** la pedeapsa de 6 luni închisoare cu suspendare. obligă inculpatul la plata cheltuielilor judiciare către stat.
Document: Hotarâre 71/2013 18.06.2013

Mentionez ca nu am facut recurs la decizie.
Aceasta este decizia judecatoreasca:

Solutia pe scurt: Condamnă pe inculpatul ***** ******** la pedeapsa de 6 luni închisoare cu suspendare. obligă inculpatul la plata cheltuielilor judiciare către stat
Buna ziua,
Am fost prin la volan cu o alcoolemie mare....pe scurt...procesul s-a finalizat exact acum un an pe 18.06.Acum as vrea sa stiu ce proceede trebuie sa urmez pentru a putea redobandi permisul.