avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1158 soluții astăzi
Forum Activitate ovidiu66

Activitate ovidiu66

Am o descoperire de card in valoare de 6000 lei si nu am achitato. Dosarul a fost dat la executor. Executorul a facut interdictie de instrainare a apartamentuli proprietate personala. Momentan nu am servici si nu am de unde sa achit. Executorul ma tot ameninta ca vine si imi pune apartamentul la licitatie ca siasa sunt destui cumparatori(astea sunt vorbele lui). Poate sami ia casa? Ce pot sa fac momentan pana voi avea posibilitatea de plata. Va multumesc anticipat pentru sfaturi.
conform ICCJ setiunea a 2-a civila,decizia 686 din 21 febr.2013 scadenta anticipata este sau nu este clauza abuziva pt.persoanele fizice.Se poate cere rambursarea întregului credit anticipat? 2-conformO.U.G.50/2010 banca poate cesiona contractul de credit,dar are obligatia de a instinta pe consumator intermen de 10 zile prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire.Daca consumatorul nu a primit acea scrisoare poate sa nu recunoasca terta persoana caruia ia fost cesionat contractul?
Răspuns la discuția Am un imprumut de nevoi personale
dar de ce sa faca actiune pauliana pt ca in contract nu este mentionat nici un bun.atat se specifica ca au drept de control pe conturi.De ce nu face poprire pe pensie si tot platesc.Daca nu am garanti materiale de ce sa mi le ia.Atunci nusi mai are rost contractele fara garanti materiale.
Buna ziua.Am un inprumut de nevoi personale in euro(aprox.13000 de euro).Mi sa stabilit o dobanda de 200 euro.Timp de 3ani am avut posibilitatea sa achit ratele la termen,dupa 3 ani nu am mai putut sa achit cate 200 de euro(sotia a ramas fara servici).Am cerut sa mi se re esaloneze ratele la o suma mai mica.Mau pasuit 1 an de zile cu o rata de 100 de euro lunar.Dupa inplinirea anului miau refacut contractul de inprumut si mia reaparut suma de 13000 euro cu o rata tot de 200 euro luna.Este corect??Nu am de unde achita in fiecare luna 200 euro.(INTREBARE)Inafara de poprire pe pensie mi se poate intampla ceva si mai rau???Bani sa ma port prin tribunale nu prea am(asta este si miza lor de isi bat joc de oameni)Bani ce iam dat pe perioada de 4 ani de zile unde s-au dus