Buna ! Numele meu este Tudor si am o intrebare oarecum banala. Sunt stabilit in UK de aprox 4.5 ani. I tara am un apartament in care de aprox 3 ani am lasat un prieten de al meu sa locuiasca fara ai cere nici un ban, doar sa isi plateasca facturiile. Problema este ca nu am facut nici un fel de contract. In ultima perioada nu a platit intretinerea la asociatie de aprox 8-9 luni. Ma gandesc f serios sa ii spun sa se mute. Daca va refuza, ceea ce este f probabil, ce pot sa fac in cazul acesta. Mentionez ca datorita coronavirusului nu o sa pot veni in tara sa ma prezint la tribunal. Multumesc frumos :)))
Buna ziua ! As dori sa stiu ce pot patii daca nu am platit un imprumut la Provident (mentionez ca nu am platit nici macar 1 rata). contractul l-am incheiat in anul 2011. adica exista riscul sa m-i se puna proprire pe salariu sau pe bunuri (mentionez ca am 2 terenuri pe numele meu). am auzit ca ei nu au baza legala sau ceva si in instanta ar pierde. Bine poate sunt doar zvonuri, as dorii o parere autorizata.
Va Multumesc Mult !