Buna ziua,
Sunt presedintele unei Asociatii locale legal constituite avand un efectiv de animale semnificativ,fiind singura asociatie de profil din comuna.
Am depus cerere pentru pasune in luna martie a acestui an,specific ca primiaria nu a facut nici un demers pana acum in acest sens chiar daca sunt obligati inca de anul trecut.
N-am primit nici un raspuns oficial,cererea se plimba de la o luna la alta la fiecare sedinta a consiului local,iar consilieri de fiecare data ridic noi probleme,doar sa moara capra vecinului...
La ultima sedinta am primit raspuns verbal nu scris,ca trebuie ei sa initieze procedura de concesionare/inchiriere....
Cum se poate proceda in acest moment?
Suntem singura asociatie/fermier etc care a depus cerere pe anul acesta si vad ca consilierii au interes propriu probabil ca sa primieasca bani pe primarie sau nu stiu...
Se poate atribui direct concesionarea fara licitatie daca exista doar o singura cerere pe suprafata?
Vechea lege ce favoriza asta s-a abrogat ia din noua lege n-am gasit nimic legat de aceasta.
Stiu,pot sa fac o plangere la prefectura din judet ca nu m-i se rapunde la cerere,dar nu vreu sa fac probleme consilului local/primariei pentru ca tot o sa am nevoie de ei in viitor,as fii mai multumit sa ies din aceasta problema pe cale amiabila cu ei.
Astept un raspuns..
Multumesc anticipat