de ce trebuie sa dovedesc ceva care legea face abstractie si nu se sesizeaza cand vad copii la stiri care invata la lumanare si mananca numai mamaliga, copii mei au toate conditiile (plasma, laptoc, telefoane de ultima generatie..etc. cont bancar tocmai am vandut un apartament ...asa nu puteti spune ca sunt un cersetor de pe drum precum vedem in fiecare zi copii la cersit de ce nu are grija de acei orfani statul si are in schimb grija la alor mei care nu le lipseste nimic..in tara asta altul decide cum e mai bine pentru copilul tau...atunci la ce mai facem copii daca statul ni ia si nu ne putem bucura de ai creste alaturi de noi de convingerile noastre de libertatea de a hotara eu ce e mai bine pentru copilulul meu si nu judecatorul care nu are sentimente ci doar un dosar in fata si mai presus de toate este inadmisibil eu sa-mi spuna copilulul meu ca este batut de educatoarele deacolo un copil de numai 3 ani si eu sa fiu multumit deasta am facut eu copii ca sa fie chinuiti sau sa se bucure de viata, sa se puna in locul meu aricare parinte si sa simta ce simt eu acuma si dupa ai sa vorbeasca de dreptatea din tara asta unde fiica mea este cautata la fel unui infractor pentru a fi dusa acolo unde considera ei ca e mai bine pentru copil si bataia face parte din programul de educatie...
anul trecut am fost arestat preventiv si am primit 2 ani cu suspendare fara a-mi fi interzise drepturile parintesti, sotia mea ia abandonat plecand din tara unde este si in prezent, personalul de la centru de plasament nu imi permite s-o vizitez pe fiica cea mica de 4 luni de zile nu stiu nimic de ea sau purtat abuziv cu mine si mi-au scos si dintii din gura insa nimeni nu ia nici o masura, fata cea mare mi-a relatat aceleasi scene petrecute ca la gradinita din Costanta vazand stirile la tv, instanta de judecata nu a luat in cosiderare declaratiile fetei mele si imi respinge cererea de reintegrare in familie pe motivul ca nu sunt angajat cu forme legale insa eu personal nu am gasit in leg.272/2004 o asemenea conditie si ce sar intampla cu toti acei care nu sunt angajati lor de ce nu li se iau copii asemeni mie...!!!!!!!???
Buna seara...poate ar parea absurda intrebarea dar doresc sa ma consult cu cineva intrucat nu gasesc o rezolvare amiabila cat si legala a problemei mele prin care sa creat un preceden cu un impact negativ asupra celor doi copii minori ai mei. Am utilizat toate caile legale cu privire la reintegrarea copiilor in familie insa fara nici un rezultat si asta deoarece fiica mea de 13 ani mi-a relatat felul tratamentului la care erau supuse in centru de plasament atat ea cat si sora ei de 3 ani prin lovituri si diverse pedepse umilitoare. Am refuzat auzind toate astea sa o inapoiez la acel centru si am sesizat politia, parchetul,tribunalul si directia protectiei copilului insa nimeni nu a luat nici o masura cu atat mai mult ca sunt abligat ca fata mea sa stea ascunsa fara a mai putea frecventa scoala din cauza procedurilor de care se face uz printr-o continua amenintare si urmarire teriorizanta a organelor politiei asupra unui copil minor care nu doreste decat sa creasca alaturi de mine.Vreau sa renunt la cetatenia Romana deoarece imi sunt incalcate drepturile constitutionale prin dreptul la viata si libertate si consider ca poate prin aceasta masura radicala imi voi putea obtine custodia copiilor mei (nu exista nici o interdictie asupra drepturilor mele parintesti) cu care sa ma stabilesc intr-o tara unde copii si familia sunt ocrotiti si legea este respectata. Ma poate indruma cineva demersurile ce trebuiesc urmate pentru ca in ultima instanta sa nu mai fiu cetatean al aceste tari corupte si copii mei sa ma poata urma acolo unde libertatea primeaza.