avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Activitate Lyana85

Activitate Lyana85

Am achizitionat de curand un apartament intr-un oras mai mare. Vecinii de vis-a-vis se pare ca sunt foarte deranjati de faptul ca ma voi muta acolo, fara ca macar sa ne cunoastem. Doamna este presedinta asociatiei de proprietari, insa domnul este cel mai revoltat pana in prezent. Mentionez ca zilele trecute, tocmai cand aveam in casa o echipa de muncitori(deci am martori), eram si eu si parintii mei, deci 6 persoane in total, m-am pomenit cu domnul (sotul presedintei) pana in camera mica, fara ca macar sa fi sunat sau batut la usa si mai ales fara a se prezenta, luandu-ne la rost pentru faptul ca renovam apartamentul. Consider ca am aceleasi drepturi ca toti ceilalti locatari din scara de bloc, am dreptul sa circul si pe scari si cu liftul fara sa dau explicatii nimanui, mai ales din moment ce platesc toate cheltuielile. Am nevoie sa imi dati un sfat. Pot sa depun plangere la politie sau sa ii dau in judecata pentru faptul ca sunt molestata, desi am drepturile mele?As putea sa depun plangere impotriva presedintei asociatie la vreo institutie? Daca da, va rog sa specificati unde. Multumesc