avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Activitate cospyn

Activitate cospyn

Răspuns la discuția concediu
Deci sa inteleg ca este afectat concediul de odihna de concediul medical? Sunteti sigur, eu stiam ca nu si astfel ramane sa se scada doar zilele de fara plata.
Si daca e cum spuneti, ca trebuie scazute si zilele de cm, pt a calcula pt prietena mea voi face 252-30 medical-30 fara plata= 192 zile lucrate. Apoi? Cum raportez zilele lucrate la CO?
Va multumesc!
Discuție concediu
"Sunt incadrata pe post din septembrie 2013, pe perioada determinata ( am obtinut postul in urma participarii la concurs, insa nu am definitivatul).
In perioada 12 martie- 22 aprilie am avut 30 de zile de Concediu Fara Plata, iar in perioada 23 aprilie- 20 iunie am fost in concediu medical.
Cum pot calcula nr zilelor de Concediu de Odihna la care am dreptul? Concediul medical se considera zile nelucrate si afecteaza concediul de odihna?
De la scoala mi se spune ca am dreptul doar la 15 zile de odihna, urmand sa vin in activitate toata vara.
Nu am zile de activitate in celelalte vacante, momentan sunt in spital insa nu vreau sa mi se mai dea CM, as depasi 90 de zile (am mai fost internata in noiembrie) si nu vreau sa ajung in situatia de pensionare:(. Am 24 de ani:(
Am probleme care necesita timp, nu stiu cum sa-mi calculez zilele de odihna la care dreptul, daca au importanta zilele nelucratoare legale sau faptul ca aveam CFP in vacanta de paste."

Am gasit pe un forum aceasta intrebare la care caut si eu raspunsul, prietena mea este in aceeasi situatie cu unele diferente(e suplinitoare, a avut concediu medical o luna si o luna concediu fara plata). Pe acel forum nu a raspuns nimeni, poate puteti sa ma ajutati dvs. Ea vrea sa se duca de luni la scoala, pe toata durata vacantei pt ca asa i s-a spus. Cum se afla nr de zile de concediu? Sau invatatorii nu au concediu in vacanta de vara? E primul ei an in inv