Buna ziua, din luna octombrie m-am inscris la un curs de design vestimentar deoarece imi doresc sa deschid o astfel de afacere, iar fara acest curs nu ar fi posibil.
Intre timp mi-am facut o pagina de facebook, unde mi-am expus hainele create la curs.Nu au avut un impact favorbabil, asa ca am postat incaltaminte fabricata la un atelier marginas Bucurestiului. Au inceput sa apara rezultate pozitive, si am lucrat cateva perechi doar pe baza de comanda, masuratori si cerinte ale clientelor.ceea ce inseamna ca produsele(sunt prersonalizate executate dupa cerintele clientei)nu se pot returna decat daca au defecte de fabricatie deoarece eu nu am stocuri, lucrez doar la cerere exista si un punct in lege pentru asta.O domnisoara a comandat de la mine si mi-a lasat mesaj ca este foarte multumita de produs calitate si executie dar ca miros urat"miros a mucegai". am incercat sa ii explic in fel si chip dar nu a fost posibil ca asa miroase pielea.deoarece sunt la inceput si am dorit sa vad impactul produselor inca nu mi-am permis sa imi deschid o firma deoarece inca testez piata.
As dori sa imi veniti in ajutor cu sanctiunile pe care la am de suportat deoarece nu am eliberat factura produsului deoarece clienta vazand ca nu se poate lega de miros imi va face reclamatie din cauza ca produsul nu este insotit de factura.