Va multumesc pentru aceste informatii si as indrazni sa mai intreb ... in acest caz exista legislatie care sa specifice pe ce durata maxima se suspenda permisul avand in vedere infractiunea mentionata (nevinovat de accident,fara victime - doar eu)?Sau acest lucru il hotaraste procuratura la finalizarea dosarului?Sau pot cere eliberarea permisului?
Va multumesc inca o data , o zi buna !
Aici este problema mea... ofiterul din cadrul politiei ma amana mereu pe motiv ca cel ce a produs accidentul ba e arestat in Elvetia,ba a fost dus in Olanda si dupa 2 ani si jumatate dosarul meu stagneaza si nu stiu unde sa mai merg sa aflu despre mersul anchetei...daca cel ce m-a accidentat trece prin Germania il aresteaza apoi prin Danemarca ...etc eu astept vreo 5-10 ani...si nu pot face nimic,Un alt for tutelar unde sa apelez prin cereri,sau...alte instrumente nu exista pentru a-mi finaliza dosarul?
In 01.01.2012 accident , eu victima,conform expertizei nu sunt vinovat de accident.Problema eram baut (peste0,8) permis suspendat.Dupa doi ani jumatate , dosarul meu nu este solutionat si totusi as dori sa-mi recuperez permisul.Cam ce e de facut ?Cel ce m-a accidentat este arestat in Olanda , dosarul meu cu Statul in ce priveste alcoolemia nu am primit nici un raspuns in 2ani si jumatate,asigurarile nu ma despagubesc.Ce s-ar putea face?