Pai sa va lamuresc, hainele au ramas la ei in magazin, dar nu le-am platit, se considera recuperate?
Si daca nu ma trimite in judecata sa inteleg ca imi da amenda ceva? Lamuriti-ma si pe mine va rog frumos.
astept sa-mi vina citatia acasa sa vad sentinta. eu sper sa primesc o amenda administrativa asa cum mi-au spus mai multe persoane.
Dar mai am o nelamurire. Daca hainele le-am lasat la ei in magazin presupun ca "s-au recuperat bunurile", sau trebuie sa le platesc?
pai am fost a 2a zi in magazin sa vorbesc cu managerul care a depus plangerea si nu era acolo,dar in schimb era bodyguard-ul care m-a prins si mi-a zis ca plangerea nu si-o mai retrage,dar sa stau linistit ca nu imi face nimic,ca e prejudiciul mic,si e prima abatere,si multe persoane mi-au spus sa stau linistit ca o sa primesc o amenda administrativa,chiar si o politista de la sectia 22 pe care am intrebat-o a 2a zi,ca am fost sa dau nr de telefon,ca il dadusem gresit de prima data.
Buna ziua, Acum 2 saptamani am fost in mall-ul afi palace cotroceni si m-am dus la pull and bear de unde am luat un sacou si un tricou de 250, le luasem pe sub hanorac.alarmele le am rupt dar din nefericire una am uitat-o in pantaloni. cand am trecut prin fata portilor mi-a piuit si m-a prins paznicul.Am fost dus la sectia 22 unde am dat declaratie si vreau sa stiu si eu ce mi se poate intampla fiindca politistii nu mi au zis nimic. E prima abatare. Va rog dati-mi un raspuns. Multumesc frumos!