avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
Forum Activitate roxanamim

Activitate roxanamim

Buna ziua.
Ce e de facut in situatia in care in blocul de garsoniere 48B, din aleea Deda, sectorul 2, Bucuresti, isi exercita drepturile 2 administratori in acelasi timp. Mentionez ca in acest bloc locuiesc multi chiriasi din care fac si eu parte. Proprietarii sunt impartiti in doua, asa ca cei doi administratori incaseaza bani: unul la el in garsoniera, celalalt jos in birou amenajat. Numai cel de jos afiseaza intretinerea, copii dupa chitante, salarii etc.Cel din garsoniera se limiteaza la a trimite mesaje pe telefon ca trebuie sa platesc, o singura data in aceste aproximativ 6 luni mi-a trimis in mesaj si suma ce trebuie platita, suma ce diferea foarte mult fata de ce se afisase jos de catre celalt administrator.
Eu nu mai inteleg nimic, cum e posibil ca aceasta situatie sa se lungeasca asa de mult, cum e posibil sa fie legala?!!
Fiindca nu vreau sa raman restantiera am ales impreuna cu inca 2-3 locatari sa platim in contul asociatiei...insa in continuare primesc mesaje de la administratorul care isi exercita functia in garsoniera lui, cum ca daca nu platesc la el vom risca sa ramanem fara apa :(
Cum chiriasii nu au nici un cuvant de spus in aceasta situatie trebuie sa inghitim aceasta mizerie, sa ne conformam? doar fiindca proprietarii nu iau o hotarare definitiva?!!
Ce ma sfatuiti?
.