avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Activitate v3CynU

Activitate v3CynU

Va multumesc pentru reply-urile date,poate am vorbit fara sa gandesc si m-am pripit in privinta pedepsei ce mi se cuvine,pe cand,in prima instanta,eu trebuia sa fac ceva sa nu se ajunga acolo!
Nu vreau sa ma disculp,am gresit si o sa-mi para rau toata viata,dar telefonul era pe masa de la aparatul meu,nemafiind la celelate 2 jocuri,din rand cu aparatul meu,cineva si da,stiu ca nu trebuia sa- iau!Ceea ce am facut eu,e echivalentul unui furt de telefon din buzunar,magazin,agresiune sau intimidare?Si la ce condamnare sa ma astept,cu executare?:O
Buna ziua!
Aseara in jurul orelor 2.00 AM am intrat in incinta unui cazino ,cu gandul de a juca la pacanele!Zis si facut,am jucat am jucat,pana cand pe masuta din dreptul aparatului meu am dat de un telefon mobil,din greseala,nu l-am vazut de cand am intrat,am terminat de jucat punctele,l-am luat si am plecat acasa!Azi m-a sunat pagubitul,care aseara era in sala,juca la alte aparate si mi-a zis sa-i aduc telefonul,administratorul cazinoului aratandu-i intre timp inregistrarile video si implicit cine i l-a luat!I-am dus telefonul si a zis sa-i dau 2 milioane pana maine la 8,ca de nu se duce sa depuna plangere la politie!Mi-am cerut scuze,dar nu s-a lasat induplecat,stiu ca am gresit!Ce sa fac?Care ar fi urmarile?Am 26 de ani,cazier curat si slab de inger,va rog frumos sa-mi dati un raspuns!