Georgy19 a scris:
Salut tuturor! O intrebare pentru cei care s-au inscris deja sau care au mai candidat si in anii trecuti. Pe langa cererea pe care o gasim in anexa regulamentului mai trebuie sa facem si o declaratie scrisa care sa contina mentiunile din cerere (care incep cu "Declar ca... etc") , fiindca de exemplu jos de tot pe pagina regulamentului, scrie la "Nota: mentiunile de la pct. 4 si 5 se completeaza corespunzator situatiei fiecarui candidat", si nu vad cum am putea sa bifam pe cerere...ca doar nu subliniem.
Plus ca la punctul 9 din cerere, ce facem... incercuim "structura centrala (sediul Bucuresti) sau "centrul teritorial INPPA ....."?
Sper sa nu vi se para puerile intrebarile mele dar e prima data cand dau si stiti si voi cum suntem inainte de examen, in astfel de situatii, parca ne e frica si de o virgula pusa aiurea doar sa nu ne trezim cu dosarul respins.
Din cate am citit si mai sus, nu conteaza ca e certificat sau adeverinta de la medic fam/pshihiatru. Eu am primit de la medicul de fam. o adeverinta medicala in care mentioneaza ca nu apar in evidente cu boli cronice,etc.. ca imi serveste pentru admitere barou si contine parafa si semnatura. Pana la urma asta ii intereseaza.
Astept un raspuns din partea voastra si mult spor in continuare la invatat/repetat/grile! :)
Trebuie sa obtii si un certificat de la un medic psihiatru.
Eu am scris de mana o declaratie in care reiterez acel punct din cerere in care se stipuleaza ca intelegi sa te inscrii la baroul unde ai depus dosarul de examen.
Mi s-a cerut sa duc si certificatul de casatorie legalizat. Pentru ca pe diploma de licenta aveam alt nume de familie.
Daca e sa te legi de chichite, modelul de cerere e cel din 2013, la subsol fiind mentionata Hotararea privind regulamentul de examen care nu mai e in vigoare, anul acesta existand alt regulament. Normal era sa fie modificata cererea in noul regulament sau sa fie modificata de barourile care pun la dispozitie modelul de cerere.
Ah, a trebuit sa refac cererile, sa sterg mentiunea "anexa si model de cerere".