avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Activitate AndreeaVal

Activitate AndreeaVal

Buna ziua! Am si eu o problema si as dorii daca se poate sa imi raspundeti la niste intrebari care ma macina de ceva vreme. Am 16 ani,onomastica mea fiind in noiembrie si de aproape 2 ani de zile am o relatie cu un baiat cu 6 ani mai mare ca mine. Parintii mei stiu de relatia mea si oarecum o accepta,spun oarecum deoarece ei sunt de moda veche,iar conceptia lor este ca pana la 18 ani o fata,in cazul acesta EU,nu are voie sa aiba o relatie fiind in tutela parintiilor pana la acea varsta. L-au cunoscut pe baiat dupa un an de relatie in care au incercat sa ne desparta de nenumarate ori dupa care s-au dat pe brazda si au lasat-o mai moale. Dupa jumatate de an de la primul contact prietenul meu a venit si a dormit la noi ,am fost la el acasa si am petrecut sarbatorile pascale cu el si cu parintii sai (i-am cunoscut pentru prima oara). Tin sa precizez ca stam in judete diferite. Eu Brasov,iar el la 300 de km distanta. Mama mea ii vorbeste urat,il face prost si altele care nu imi fac placere sa mi le reamintesc. Problema mea este ca mama l-a amenintat odata cu politia (sa nu mai stea in preajma mea si sa nu mai vorbeasca cu mine) si as vrea sa stiu,in cazul acesta,daca eu as putea avea o influenta,adica in caz ca face acest lucru eu am dreptul la vreun cuvant(mama nici nu vrea sa auda de el,dar totusi daca a fost si a dormit la noi ea s-a purtat foarte frumos cu el,i-a facut cafeluta si au baut-o impreuna in fiecare dimineata)? In legatura cu scoala,am note bune,sunt la cel mai bun liceu din orasul X (fac liceul in alt oras si stau la matusa mea).