avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Activitate cerbul0

Activitate cerbul0

sigur ca a eliberat certificate prenuptiale,numai ca nu a trebuit sa precizeze in ele „apto/a para contraer matrimonio”,el imi poate elibera certificatul dar nu poate preciza apto/a pt casatorie,cea ce imi cere consulatul roman din spania,din cauza ca el(medicul) nu stie daca analizele care se fac in certificatul prenuptial sunt bune pt a ma putea casatori.Casatoriile intre spanioli se fac fara certificat medical,nu le cere certificat...Ceva nu e bine in cazul de fata! ori medicul duce lipsa de informatii la fel ca si mine,ori nu vrea sa'mi elibereze certificatul...nu stiu
certificatul prenuptial se obtine la medicul de familie din RO.sau Spania(in cazul meu)..Am fost la medicul de familie si imi spune ca el nu poate sa precizeze in certificat „apto/a para contraer matrimonio”pt ca nu stie ce analize se fac pt asa ceva!!!.Intrebare: cum pot obtine certificatul prenuptial cu precizarea medicului „apto/a para contraer matrimonio”?? Certificatul asta il poate scoate orice medic? sa incerc la alt medic poate ca medicul meu e dus cu pluta? i'am spus ce imi trebuie(Certificado Medico Oficial - culoare galbena),si mi'a spus ca da,poate sa imi faca asta dar nu poate preciza in el ca e apto para matrimonio!!! nu mai inteleg nimic!!!