M-am gandit sa imi fac o casa. Am hotarat sa cumpar pamant. Am gasit pamantul dar am cumparat de la doi proprietari pentru a fi mai larg. Am facut actele cu un avocat. Mi.a facut un antecontract de vanzare-cumparare pe fiecare proprietar in parte si am asteptat. Dupa ceva timp mi-a trimis un expert pentru ca trebuia facut cadastrul. Bun am zis a venit cadastristul, a masurat si-a luat banii (500ron) si a plecat. In acest timp am mai platit alte plicuri in valoare de 1500 ron. Dupa 8 luni mi-a venit acasa prima hotarare judecatoreasca. Am asteptato si pe a doua. Am intrebat si avocatul ca de ce dureaza atat si mi-a zis ca sunt judecate de doi judecatori. Au mai trecut doua luni si mi-a venit acasa alt plic. Judecatorul a cerut o noua expertiza pe care bineinteles ca am platit-o din nou 1000 ron. Dupa alte doua luni mi.a venit si a doua hotarare judecatoreasca. Intre timp am reusit sa fac proiectul pentru casa. Proiectantul mi.a adus acasa proiectul in dublu exemplar + o cerere pentru eliberarea certificatului de urbanism. Am fost azi la primarie si mi s.a spus ca nu pot depune certificatul pentru ca nu am carte funciara. Am vorbit cu topograful care mi.a facut masuratoarea pentru instanta si mi.a zis ca ma costa inca 1100 ron iar durata este de doua luni. Nu stiu ce sa fac. Oare cineva m.a pacalit sau vrea sa ma pacaleasca. Avocatul l.am platit si pe el 1000 ron si nu m.a sunt nici macar de 2 ori in 12 luni. Am platit pana acum intre avocat topograf expertiza si alte plicuri aproape valoarea celor doua terenuri. Va multumesc anticipat