Ce se intampla daca fratele nostru asa cum a subliniat de 3 ani in coace ca el nu doreste sa se faca aceasta succesiune daca nu se prezinta in instanta sau refuza rezolvarea ei? Am fost de nenumarate ori la notarii si am specificat foarte clar cum fratele nu doreste sa dezbatem succesiunea si au spus foarte clar :" nu are rost sa pierdeti timp si bani la notar daca el nu doreste si va duceti in instanta".Poate va veti intreba de ce nu am facuto pina acum raspunsul e cunostut de familie si anume ,el este fratele nostru care am fost tare uniti si a muncit tare mult sa ajunga unde este el acum cu serviciul.M.A.I dar cumnata mea pt ca lucreaza la tribunalui mare crede ca prin cunostintele si puterea lor vor sa aplice lege ilegal.E vorba de respect fata fata de fratele nostru care se pare ca ia luat Dumnezeu mintile si nu gandeste lucid.Daca nu ne putem intelege cu frumosul,civilizat si cu respect pt ca sunt dejea 3 ani iar statul te taxeaza 1% sau 2% din valoarea bunurilor vom merge pe calea justitiei
Buna ziua. Am sa relatez pe scurt problema mea,tata a decedat acum 3 ani iar noi cei 4 frati cu mama am incercat pe cale amiabila sa rezolvam succesiunea dar se pare ca nu avem rezultat.Unul din frati nu doreste ce este grav ca in casa parinteasca locuest eu,mama si fratele cu sotia si fica lor care au pus stapinire pe apartament si aduc insulte o streseaza pe biata mama la cap ca sa ma dea afara din casa.Cumnata mea autorizata verbal de fratele meu face legea in acel apartament,adica au pus stapinire pe casa uitand ca mama are 50%din casa si +din partea defunctului meu tata......Ainceput sa se ia de mine spunind ca nu am drept in acel apartament si jignindu-ma si aducind vorbe ne adevarate.Cum si sub ce forma pot sa o dau pe cumnata mea in judecata pt ma insulta verbal atat pe mine ,mama si restul familiei spunand ca nu avem dreptul de a locui acolo,si multe altele VA MULTUMESC