avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Activitate andreiandandrei

Activitate andreiandandrei

Multumesc mult pentru raspuns. Si eu m-as bucura sa mearga cat mai mult la scoala, dar vreau sa stie ca daca nu e serios nu mai are sprijinul meu. Va doresc numai bine !
Buna ziua! Am fost chemat in judecata pentru continuarea platii pensiei de intretinere fiului meu devenit major, pentru continuarea studiilor. Nu am nici o problema cu asta, ceea ce ma intereseaza esta daca pot sa cer in intampinarea cererii de chemare in judecata, ca reclamantul sa faca dovada anuala, la inceputul fiecarui an scolar ca urmeaza cursurile unei forme de invatamant ( de zi ), care l-ar pune in imposibilitatea de a obtine venituri proprii. Eu nu am posibilitatea fizica de a verifica acest lucru.
Aceasta dovada poate fi trimisa catre tertul poprit, iar acesta sa fie mandatat prin hotarare judecatoreasca sa sisteze plata in cazul neprezentarii?
Instanta o sa hotarasca plata pensiei pe timpul continuarii studiilor dar fara a depasi varsta de 26 de ani. Eu nu pot verifica anual continuitatea studiilor fiului meu, pana implineste aceasta varsta.Exista o alta procedura la crare pot apela ?
Va multumesc!