avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 323 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters326453

Activitate ContSters326453

Buna ziua,in data 17 martie 2004 am incheiat un antecontract de vanzare-cumparare pt. vanzarea unui teren agricol cu urmatoarele clauze:1)incheierea actuli in forma autentica se va incheia pana la data de 17 mai 2004. 2)In cazul in care vreuna din parti nu se va prezenta pt. autentificarea contractului,cealalta parte poate solicita instantei de judecata sa pronunte o hotatrare judecatoreasca care sa tina loc de act de instrainare. 3)Daca promitentul vanzator(eu) nu va mai fi de acord cu autentificarea actului SI nici nu va putea obtine o hotarare judecatoreasca care satina loc de act autentic de instrainare,va restitui dublul sumei primite.4)Cheltuielile cu perfectarea acestui act,cele privind intocmirea documentatiei cadastrale cat si cele cu perfectarea contractului de vanzare -cumparare in forma autentica vor fi suportate de promitenta cumparatoare.Mentionez ca rolul la primarie imi apartine,este pe numele meu.In aceste conditii,avand in vedere ca au trecut 10 ani,timp in care m-am impiedicat de faptul ca acest pamant este pe numele meu,vreau sa ma razgandesc,adica nu vreau sa inchei un contract de vanzare cumparare cu promitentii cumparatori.Ce sanse am ca acest ante-contract sa devina nul,pot folosii rezolutia.Va multumesc pentru ajutor!