La ce va referiti la amenda penala si nu administrativa? Cei de la politie mi-au scus k poate sa imi dea si advertisment sau amenda cuprinsa intre 2-10.000 lei. Intrebarea este dc dureaza atat si a trecut termenul de 30 de zile lucratoare.
Domnule avocat, am sunat la parchet si centralista de acolo mi-a spus pentru ca sunt persoana fizica si nu ma pot legitima prin telefon sa merg personal in audienta, dar nu mi-a specificat unde desii i-am spus k vreau sa vorbesc cu grefiera. Va rog respectuos sa-mi spuneti urmatoarea procedura in cazut acesta.
Procurorul care se ocupa de caz este in concediu de odihna. Daca ma inscriu din nou in audienta la alt procuror daca procurorul care se ocupa de caz nu vine din concediu acesta poate s imi spuna daca mi-a fost trimisa solutionarea sau cum fac sa iau legatura personal cu grefiera? Va Multumesc!!
Procurorul mi-a spus ca acest caz este solutionat si nu mai am la ce sa ma duc la dansul.Mi-a zis ca primesc solutionarea prin posta . Cu aceasta trebuie sa merg la politie sa-mi recuperez permisul.Va multumesc!
da m-am inscris am fost s am vb pe data de 5 iunie chiar k procurorul care se ocupa de cazul meu atunci am depus cerea de solutionarea cazuluimi-a dat un nr de inregistare k spampila s mi-a zis k in 30 de zile lucratoare primesc solutionarea acasa acestea 30 de zile au trecut s m-am dus iar in audienta tot la cest procuror s mi-a zis k cazul meu este finalizat s sa astept acasa solutionarea cat mai trebuie sa astept ce sa fac mai trebuie sa ma duc iar s vb k domnul procuror ?
conduceam o duba marca ford tranzit model vechi de 1.6ookg goala si politaiu mi-a luat masa maxima a masini adica 2.600kg si aveam remorcat o masina de pavat marca brinkman care are 1800kg intreg ansamblu 3400kg si el daca mi-a luat masa maxima am depasit greutatea admisa am mai vorbit si k alti politai s mi-a spus k nu a procedat coresc acum au trecut aproape 7 luni si de 2 luni am depus cererea la prcuratura pt solutionarea cazului si mi-a dat nr de inregistare k in maxim 30 de zile lucratoare primesc solutionarea acasa s imi ridic permisul dar au trezut aceaste zile cat sa mai astept ce as putea face va rog s imi spuneti Va multumesc!!
Am fost in timpul serviciului si multi au mers la fel k mine si au fost opriti de foarte multe ori si le-a cerut actele si atat nu au patit k mine s am fost si eu de fata. a stat si foare mult dosarul la politiedin data de 28-12-2013 pana in 6-05-2014 cand am fost chemat de am mai dat o declaratie si mi-a facut procesul verbal politaiul de acolo mi-a zic k o sa primesc o sanctiune amenda e intre 2-10 milioane sau pot sa primesc advertisment dupa care imi recuperez permisul a doua zi a fost dus la procuratura cand am fost la procuror care se ocupa de cazul meu fiind in cercetat ca suspect in dosar penal mi-a dat o foaie k un numar de iregistare 9271+ stampila de la parchet registrul de audienta din data de 5-06-2014 atunci mi-a zis k o sa primesc acasa instiintarea in maxim 30 de zile lucratoare dupa care ma duc s imi ridic permisul. Acestea 30 de zile au trecut pana astazi cam cat timp mai dureaza pana primesc acea instiintare? Am nr de dosar 355/P/2014 daca va ajuta va rog mult de tot s imi spuneti demersurile k de atunci am ramas si fara locul de munca s in alta parte nu am gasit s in ziua de azi conduce o alta persoana k categoria B ansamblul pe care l-am condus si eu Va Multumesc!