avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Activitate Andreibazavei

Activitate Andreibazavei

Urmeaza sa-mi schimb buletinul iar adeverinta de la fostul loc de munca include si seria si nr, iar acestea stiu ca se schimba cand iti faci buletin nou. Este vreo problema? sa pastrez o copie a buletinului vechi? Multumesc.
Va multumesc mult. Am descoperit ca la firma la care am lucrat nu figurez cu stagiu de cotizare la pensie si somaj pe anul 2012. Daca fac reclamatie la ANAF, ma poate obliga pe mine sa platesc aceste contributii sau e in totalitate obligatia fostului angajator?
Multumesc frumos pentru raspuns! Care e diferenta intre retineri angajat si retineri angajator?
Am lucrat la o firma cu contract de doua ore, dupa ce am incheiat contractul mi s-a dat o adeverinta privind veniturile si impozitul retinut la sursa. In tabelul Date privind impozitul pe venituri din salarii, sunt completate lunile, sumele din venitul brut, sume pentru deducerile persoanle. Insa, in coloanele venit baza de calcul si si in coloana impozit lunar calculat si obtinut este trecut zero pe fiecare rand al fiecarei luni. Este in regula asa, sau trebuiau sa apara sume si in aceste doua coloane?
Răspuns la discuția Stagiu de cotizare
Si pensia cum se calculeaza?
Răspuns la discuția Stagiu de cotizare
De exemplu daca ai o perioada de 5 ani de stagiu de cotizare somaj, aceasta perioada intra in calcului dreptului la pensie?
Stagiuld e cotizare somaj ser va adauga la stagiu de cotizare pensie? Sau sunt doua stagii diferite?