Am inteles, dar in proces a fost respinsa efectuarea exertizei tehnica. De asemenea avocatul vecinei este fiul unui judecatorului CXostea de la Timisoaera
Am primit notificarea deja, o sa vina sa sape peste toate conductele de ujtilitati ale unei gospodarii, acestea fiind din 2015.
Proprietatea de50% vs 50% este relativa in Romania. Nu se stie cine ce parte de teren detine. In acest caz judecatorul spune ca va trage teava de gaz de pe terenu aferent proprietatii mele, aici pe jumatate se recunoaste care parte de teren este a mea dar vin peste mine,,,,nu imi garanteaza nimeni proprietatea.
Si apoi daca tot avem terenul de-a valma de ce ma in stiinteaza perioada in care vor veni? ca si asa ei fac ce vor.
Vecina mea a primit hotarare definitiva favorabila ca la un duplex in care terenul este proprietatea 50 vs 50 % sa se traga conducta de gaz prin toata proprietatea mea de 50% trecand perpendicular peste alte utilitati noi ( din anul 2015) contrar art 621 al 4 din codul civil
Mentionez ca la data racordarii strazii aminitiat amandoua am inceput actiunea de introducere gaz, dar ea s-a oprit neachitandu-si taxele de racordare
Clădirile, curţile şi grădinile acestora sunt exceptate de la acest drept de trecere, dacă ea are ca obiect conducte şi canale subterane, în cazul în care acestea sunt utilităţi noi.