avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Activitate barbumarian509

Activitate barbumarian509

Răspuns la discuția Cum pot recupera o masina
Pai eu sunt in Anglia si ajung iar in august acasa In romania nu este prea tarziu pot sa fac sesizare ceva online imi cer scuze de deranj ca nu am trecut niciodata prin asa ceva
Am fost la politie si mia zis ca nu este de competenta lor ca este caz civil ca pe ce caz sa înregistreze reclamatia ( înșelătorie minciuna )
Si la sora mea am fost si mia zis ca nu mai imi da nici o masina ca eu nu am ce săi fac ,Cand am fost la ei sa vb sami dea mașina am inregistrat convorbirea cu ei plus ca am mai luat cu mine un prieten ca martor.Chestiile astea nu ma poate ajuta chiar cu nimic
Pai varul nici nu mai vrea sami raspunda la telefon la nimic dar eu am martori că masina este a mea plus asigurarea era pe numele meu făcută adica eu am platito
Buna ziua am si eu o problema.Am cumparat o mașină acum doi ani de la un văr și nu am avut timp sa o inscriu pe numele meu .Deoarece el este plecat în germania si eu la fel am plecat în Anglia .Acum o luna ma sunat sa facem actele la masina ca masina normal era pe numele soacrei lui deoarece el avea probleme cu băncile pe românia .Eu I am zis că nu pot să vin in țara canu pot sami iau liber si mia zis daca este o trece pe numele surori mele si pe urma o trec pe numele meu el a trecut masina pe numele surori mele si acum 2 zile am fost in romania sa imi trec masina pe numele meu iar sora mea cu cumnatul meu nu vor sami msi dea mașina ce pot legal sa mai fac daca ma poate sa ma ajute sau sa ma îndrume cum sa fac sami recuperez masina sau bani
Buna ziua acum 2 ani am oprit masina undeva pe bd iuliu maniu care am intrat la o banca sa rezolv ceva. Am iesit din banca si am vazut ca am blocat un troleibus si a venit politia si mia luat permisul si mia dat dovada lunara .ce mi se poate intampla