Am intrebat pentru ca azi am primit acasa o hartie de la primarie unde mi se cere sa ma prezint la caseria primariei comunei unde stau sa platesc o taxa de 500 lei pt AUTORIZATIE DE FUNCTIONARE taxa aprobata prin HCL nr 41/11.01.2013, dar autorizatia care mi-au eliberat-o anul trecut este din data de 05.04.2013 si nu mi sa perceput taxa de 500 lei desi cica respectiva HCL era in vigoare eu am platit o taxa mai mica. Iar pe autorizatia pe care ei mi-au eliberat-o scrie urmatoarele " PREZENTA AUTORIZATIE ESTE ELIBERATA IN BAZA HOTARARII CONS LOCAL AL COM ... NR 21 DIN 29.03.2007 PREZENTA AUTORIZATIE NU ESTE TRANSMISIBILA" si pe spatele ac hartii nu scrie undeva la mentiuni prelungire de autorizatie anuala sau ceva de genul.
Eu doar intreb asa ceva nu este un abuz din partea primariei?
multumesc
Pe autorizatia de functionare pe care mi-au eliberat-o anul trecut nu este trecut un anumit termen de valabilitate si am platit taxa pt autorizatia de funtionare la primarie. Dar acasa nu am primit nici o notificare prin care sa ma informeze despre o anumita prelungire de autorizatie este vb de o perioada de un an jumatate.
buna ziua. pute-ti sa imi spune-ti si mie daca am deja eliberata de catre primarie o autorizatie de functionare de anul trecut anul acesta trebuie sa mai platesc alta eliberare de autorizatie?
va multumesc