Refuza sa faca AGA si imi spune k nu se va rezolva nimic. As dori sa stiu ce masuri as putea initia impotriva lui. Consider ca o data ii platesc salarul si el este incapabil ar trebui sa raspunda in fata cuiva pentru faptele lui, oricat de batran ar fi...
Problema este ca sunt mai mult de jumatate din bloc batrani care au aceeasi ocupatie ca el, de a urmari vecinii si nu am cum sa ii cer demisia pentru ca este sustinut de acestia
Sunt proprietara unul apartament de 18 ani si nu am avut niciodata probleme cu asociatia si locatarii pana acum 3-4 ani cand l-au "schimbat". De atunci noul presedinte numai tipa la mine si la copii din bloc, ba ca se plimba prea mult prin scara, ba ca ii (citez) ~consuma liftul~ . Se trezeste la ora 5 dimineata sa vada cine intra si unde se duce. Socrii mei au venit in vizita cand am renovat apartamentul si de la scara la lift au aflat cand, cine si ce se intampla in apartament, cate datorii am avut, cand parintii mei au plecat, daca sunt acasa etc. Nu mai pot!!! Avand un apartamen la etajul 10 am hotarat sa suport eu 80% pentru reconstituirea acoperisului iar asociatia 20%, cum a pus si pentru celalate apartamente aflate la etajul 10. Presedintele refuza sa faca sedinte si imi spune ca nu se poate. Ce pot face?