Buna ziua,
Revin asupra acestui subiect cu aceasi rugaminte.Daca exista cineva care stie sa ma indrume cum as putea proceda sa nu se scoata la licitatie imobilul de catre anaf, daca s-au mai intalnit cazuri in care sa se poata esalona plata cumva , sau suspenda .Am inteles de la cei de la Anaf ca e o lege diferita pentru cei executati cu prima casa fata de executarile normale pe care le fac ei .Cine este in masura sa imi dea un sfat sau o lege sau orice mic ajutor va rog sa imi lasati mesaj.
Am avut oprite dar nu au vrut sub nici o forma sa le puna in contul meu , au spus ca acelea sunt achitate pentru ultimele 3 luni din credit. Banca nu poate sa decida asupra acelui depozit , decat fondul de garantare , care ulterior a achitat jumatate de credit catre banca .In concluzie din aceasta cauza am acum de achitat jumatate din valoarea creditului catre Anaf si cealalta jumatate la banca
Buna ziua
Din pacate sunt in situatia in care am intarziat cu 100 de euro sa achit rata la banca pentru prima casa. Cei de la banca au dat dosarul la fondul de granatare si acestia au platit.Acum trebuie sa incerc sa ma inteleg cu cei de la Anaf pentru o esalonare si totodata si cu cei de la banca.Va rog sa ma ajutai sa imi spuneti daca se poate ca cei de la Anaf sa faca o intelegere de plata, eu am vorbit la ei si mi-au spus ca in prima faza se pune poprire pe salariu , dar fiind suma destul de mare de 20000 de euro e posibil sa scoata imobilul la licitatie.Pe de alta parte nu inteleg de ce banca nu vrea sa faca o intelegere de plata cu mine pentru restul sumei, spune ca asteapta decizia anaf-ului, oare ei urmaresc executarea?