In contract scrie doar ca apartamentul este compus din camera, baie etc boxa cu cota totala de x%.
Nu sunt alte date despre boxa.
Proprietare dinainte nu a fost niciodata in beci si nu s-a interesat de boxa, ea a cumparat apartamentul cu tot cu boxa.
In planul subsolului pe fiecare boxa scrie numerele apartamentelor.
Eu cand am intrebat de boxa mi s-a spus sa "imi aleg ceva din boxele ramase". Ulterior am aflat de acest plan si vreau boxa care pe plan ca apartinand apartamentului meu.
Boxa care este disponibila este in acte a altui veci care are si schita, fiind singura boxa cu numarul respectiv de mp, dar el si-a ales alta boxa ca nu ii convine amplasarea.
Nu vreau sa imi aleg o boxa la intamplare, sa o amenajez, iar dupaia sa vina cineva ca el are acte si nu aia e a mea.
Planul subsolului nu este de ajuns pentru a justifica care boxa apartine fiecarui apartament?
Am mai vorbit si cu alti vecini si majoritatea au in contract specificat doar ca au boxa, nu sunt alte detalii despre amplasare etc in contract. Doar pe planul subsolului se poate vedea amplasarea boxelor.
ynocentta a scris:
In contractul de achizitie bun imobil vanzatorul a inteles sa vanda si boxa
In documentele justificative pe care vanzatorul le-a depus in vederea incheirii formalitatilor de vanzare cumparare bun imobil,reiese aspectul ca este proprietar al boxei cu date de identificare in subsolul condominiului?
In cazurile in care spatiile cu destinatia de locuinta se aloca concomitent cu spatii anexa boxa,se consemneaza concret modul de identificare,caracteristici suprafete ale spatiului
In situatia in care amiabil nu puteti solutiona,daca intradevar aveti dreptul legal la spatiu cu destinatia de boxa,puteti analiza oportunitatea actiunii in instanta