multumec ptr rapuns trebuia sa raman fara cap la 90 de zile in grijiri medicale ncii picior rupt care e 2 saptamani nu le face nimic naspa situatie ,am avut martori dar nu se baga nimeni vanataile miauu aparut azi vro cateva dar insemna ca astea sunt apa de ploaie mersi frumos naspa lege
buna ziua as putea sa va intreb si sami raspundeti si mie acum 2 saptamani si,acum 5 zile eram impreuna cu copilul meu si un vecin a a intrat in curte peste mine sa ma bata ,prima data a dat in mine pe strada .dar acum am fugit repede in curte si aintrat peste mine,am chemat politia dar s epare ca iar fi dat un avertisment celui in cauza si spunandumi ca nu am ce sai faca ca nu am martori ,si mau indreptat catre medicina legala cei de acolo mia zis ca nu se vede nimic decat doar de la celalata bataie primita tot de el cu doua sptamani in urma un hematom ,intrebarea mea este in cat timp pot merge sa depun plangere si poate pati ceva agresorul daca eu nam ncii un martor asa cum mis a zis :(,satu cu teama de el tot timpul si trebuie sai faca ceva daca continua sai dea vertismente el va continua asa si mie teama pentru copilul meu ca ma bate numai in preajma copilasului ,vas fi recunascatoare cu un rapuns multumesc mult