ea a inaintat procesul si a cerut custodiia fetelor, el nu sa prezentat la absolut nici o infatisare si nici nu a depus vrun act.acuma am vorbit si cu avocatul care deasemenea a zis sa ramana in Austria. Acum vom vedea ce se va intampla pe data de 20 August cand are loc ultima infatisare la Tribunal din cate am inteles. Multumesc pt timpul acordat si raspunsurile date :)
Am si eu o intrebare, prietena mea are 2 fete de 3 si respectiv 5 ani , in urma cu un an a priomit semnatura de la tatal fetelor ca sa le poata scoate din tara deoarece ea sa stabilit in Austria, in data de 8 august expira semnatura. Cea ce vreu sa va intreb si sa stim este ca ea este in proces cu tatal fetelor pentru custodia lor, procesul inca nu sa finalizat deoarece jurati sunt in cocediu si ultimul termin la judecatorie il are in 28 august. Desi avocati si cea ce sa intamplat pe parcursul anchetei sociale si in tot acest timp de cad este in proces cu tatal fetelor, acesta nu sa prezentat la nici o sedinta si nu a depus nici un act nimic. Acum mai noi o ameninra pe retaua de socializare Facebook ca in maxim o saptamana trebuie sa paraseasca Austria impreuna cu fetele deoarece ii expira termenul dat de notar din momentul in care el a fost deacord sa semneze acele acte ca ea sa isi aduca fetele in Austria. Imi puteti spune daca intradevar ea trebuie sa paraseasca Austria si sa se intoarca in Romania pana in momentul in care instanta va finaliza acest caz? :(:(:(