1. Conform codului rutier, sunt obligat sa am montate numere de inmatriculare in locurile special amenajate. Insa ce ma fac in cazul unui Ferrari 458 unde din cauza formei autovehicului am loc doar in spate ? Bag burghiul, trag gauri, lipesc cu scoci ? De altfel daca as monta numere si in fata as fi tot inafara legii, deoarece acele numere nu ar fi in loc omologat.
Pur si simplu nu am unde sau cum sa le montez. Am cautat pe google "458 Romania" si am vazut ca ori nu au numere pe fata, ori poseda numere neomologate (foarte mici).
[ link extern ]
In momentul cumpararii chiar nu m-am gandit ca voi avea asemenea probleme.
[ link extern ] ?
2. Pot sa-mi vopsesc numarul pe capota masinii? Pot sa port numarul in plus (cel pt. fata) lipit de parbriz ?
3. Este legal daca am fost prins circuland cu un ghiveci albastru pus (cu gura in jos) pe masina pt. a imita o sirina de politie si cand am oprit langa politistul cu care am avut anterior probleme i-am zis "Ni no ni no , acuma am si eu girofar, ni no nino?!"
Se inregistreaza prin statie ce vorbesc politistii intre ei?! Sau cand tine statia deschisa si vorbeste cu mine?
4. Ce pot face daca un politist considera ca masina mea face mult prea mult zgomot? In special seara. A trecut totusi revizia tehnica, e in garantie. Dar are 90DB, deseori o rulez mai tare langa cluburi, etc.