DOMNILOR AM MARI PROBLEME CU ADMINISTRATORU BLOCULUI,VA IMPLOR SA SE SESIZEZE CINEVA CU PROBLEMELE PE CARE LE INTAMPIN!!!
Pana in luna decembrie a anului 2013,am acumulat la intretinere o restanta de 3500 lei,de oare ce ,am avut mari problem financiare,iar din luna ianuarie a anului 2014 mi-am revenit cu bani,si m-am dus la administratie sa mai achit din datorie.
1.Domnul administrator nu a vrut sa imi primeasca bani la intretinere,si la-m intrebat,de ce nu imi primeste bani? Iar Domnul administrator,ca nu mai poate sa primeasca bani de oare ce ma dat in judecata,si cica asa spune legea,in prima faza la-m crezut ne stind legea.
Apoi am inceput sa citesc lege 230/2007 care imi da dreptul sa platesc din urma,mai exact.art.1509 alin (1) lit.d care precizeaza faptul ca obligatiile mai vechi trebuie onorate cu prioritate fata de noile debite de plata,i-am pus legea in fata,iar Domnul mi-a raspuns ca pe el nu il intereseaza lege si ca face ce doreste el,am mai insistat,rugandul foarte frumos sa imi primeasca bani,la instintentile mele sa inervat si am fost dat afara de la intretinere.
2.La ora actuala la intretinere sa acumulat o datorie de 7066,09 inclusiv cu luna iunie.
3.Am inceput sa ma interesez la alte asociiati de bloc ce pot face in a imi rezolva problema,intr-un final am gasit un Domn fosrte amabil,care ma indemnat sa ma duc la primaria sectorului 6,sis a depun o cerere precum Domnul administrator este de rea credinta de nu am primi bani la intretinere.
Asta am si facut,aproximativ pe deta de 17-01-2014 m-am pezentat la primaria sectorului 6,pentru a depune o sesizare,nr inregistrere 6173.Iar pe data de 17-02-2014,am primit raspuns care scrie negru pe alb.In ceea ce priveste obligatiile de plata,va facem cunoscut faptul ca,atat dumneavoastra cat si persoana responsabila cu incasarea cotelor de contributie la cheltuielile asociatiei trebuie sa tina cont de prevederile Codului Civil art.1509 alin(1) lit.d care precizeaza faptul ca obligatiile mai vachi trebuie onorate cu prioritate fata de noile debite de plata.
4.M-am prezentat iarasi la Domnul administrator cu legea in fata,sis a ii explic ca este obligat sa imi incaseze banii la intrtinere,Raspunsul Domnului administrator,iesi afara ca nu vreau eu sa iti incasez nici-un ban,si sa ma duc unde vreau eu,ca Dansul face legea la intretinere.
5.Intr-un final am ajuns la Domnul presedine de bloc,o sa va inrebati de ce asa tarziu,Domnul a avut mari problem de sanatate,si a fost internat in spital cu sotia Dansului,care si ia avut mari problem de sanatate,din pacate sotia Domnului sa stins.
6.Cum va spuneam mai sus intr-un final am inceput sa ii explic problemele pe care le intampin cu Domnul administrator,iar dupa ce Domnul Presedinte,sa dus sa ceara lamuriri cu problema mea,imediat sa rezolvat problema.
7.Si abia pe data de 22-07-2014 mi-au fost bani acceptati la intretinere,bine inteles o parte,din urma cum am cerut din luna ianuarie,suma platita momentan pe care am plaito este pe luna februarie si luna martie in valoare de 901,07 plus penalitati.
8.Cand m-am perzentat pe data de 22-07-2014 sa platesc intretinerea,Domnul administrator mi-a spus ca degeaba dau bani la intretinere,ca ori cum imi va lu casa si ma va lasa pe strazi.
10.I-am spus Domnului administrator daca nu ii place prezenta mea in preajma Dansului,i-am solicitat frumos si politicos sa imi dea contul bancar pentru a plati intretinerea prin banca,iar Domnul administrator mi-a raspuns.BA NU AM CONT BANCAR.
11.In casa mi-a plouat atat de mult,incat la bucatarie am stat cu un lighean pe jos ca sa nu cumva sa ajunga si la vecina de la etajul 9,cu toate ca a juns apa si la Doamna de la 9.
12.Adoua zi m-am dus la Domnul administrator,sa ii explic problem ape care o intampin,raspunsul Domnului administrator este,Ca nu este vina lui,ca nu Dansul a adus ploaia si mi-a spus da nu mai vin la el sa ma plang cu asemena prosti,si ma trimis la DUMNEZEU SA MA PLANG CA DOAR DUMNEZEU A ADUS PLOAIA.
13.I-am explicat foarte politicos,ca eu acum ce fac? Ca mi sau decojit pereti si ca sa format igrasie,raspunsul Domnuli.sa imi caut un zugrav bun sis a imi repar singur,ca nu este treaba Dansului.
14.Dupa ce am intampinat atatea probleme,am inceput sa invat legea 230/2007,in care imi cer toate drepturile.
CONFORM LEGI IN VIGOARE.NR 230/2007 EMITENT.PARLAMENT.PUBLICAT IN MONITORUL OFICIAL NR 490 DIN 23 IULIE 2007.
15.Am depus o cerere la registratura,cu cate probleme ma intampina,nr inregistrat este 140/29-07-2014.
Bine inteles ca Domnul administrator a inceput sa tipe de unde stiu eu atatea lucruri,sis a nu ma astept sa imi raspunda el la toate,ca nu are el timp de mine,cu toate ca mai astept,ca mi sa spus ca raspunsul acela care o fii el dureaza 30 de zile,cu toate ca legea spune ca raspunsul de zile este mult mai mic,nam ,mai zis nimic,am plecat,macar sa imi raspunda in baza LEGI 230/2007.
16.Dupa ce am mi-a acceptat o parte din bani,intr-un final pe data de 22-07-2014,Lam intrebat pe Domnul administraror,cum este posibil ca din luna ianuarie a anului 2014 pana in luna iunie,suma la intretinere sa dublat? Avand in in vedre ca la adresa unde lociesc eu,sunt doar 2 persoane la intretinere,mai exact eu si sora mea ,i-am spus ca noi nu consumam mult,mai ales sora mea care este grav bolnava,,mai exact este O PERSOANA CU HANDICAP DE GRADUL 1 (GRAV).SI lam intrbat foarteeee politicos de ce asa de mult la intretinere??? Raspunsul Domnului administrator a fost,CA NU ESTE TREABA MEA.
17.Am ajuns iarasi la primaria sectorului 6 pentru a depune o cerere.catre DOMNUL PRIMAR.
Cererea am depuso pe data de 01-08-2014.
IN CARE AM ,SOLICITAT O COMISIE DE CONTROL LA ASOCIATIE
SA STITI CA LA PRIMARIA SECTORULUI 6 AM INTALNIT NISTE DOAMNE FOARTE AMABILE,CARE IMEDIAT MI-A INREGISTRAT CEREREA CATRE DOMNUL PRIMAR,SI CA TREBUIE SA ASTEPT IN 30 DE ZILE RASPUNSUL.TOATA STIMA CATRE PRIMARIA SECTORULUI 6.
VA SCRIU TOATE ACESTE PROBLEME Si DUMNEAVOASTRA,IN SPERANTA DE A MA AJUTA !!!!
VA MULTUMESC!!!