avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters327679

Activitate ContSters327679

Răspuns la discuția Sex virtual
M-am panicat si am iesit repede nu am mai continuat discutia, era doar o presupunere partea cu santajul. Multumesc frumos pentru informatii!
Am urmarit filmuletul. Sincer sunt foarte speriat. Ea m-a abordat, ea mi-a spus ca ii place ce vede, am rugat-o sa-mi dea si ea web de vreo doua ori, mi-a spus ca are 15 ani, am mai schimbat cateva replici iar eu am inchis web-ul. Dupa ce am inchis web-ul a spus ca e prea tarziu si ca a trimis IP-ul catre autoritati si ca ii pare rau ca am fost prins. In fine in cazul in care nu a fost o farsa de a cuiva sa ma santajeze si sa profite ca intr-un moment de panica sa-i trimit bani drept daune si intr-adevar s-a facut reclamatie cam cat timp dureaza formalitatile pana cand ma va cauta politia. E suficient ca au adresa de IP chiar daca nu m-au vazut la fata ci doar o portiune a corpului si nu au alte date de la mine? (nume, varsta, caci eu nu i-am spus nici cum ma cheama nici ce varsta am, nici de unde sunt).

Scuze pentru titlul incomplet si neinspirat.
Ea a intrat in discutie cu mine si discutand mi-a spus ca are 14 ani aproape 15 ani. Cu siguranta voi evita aceste situatii. Ma gandesc ca poate faptul ca este un adult chat interzis pesoanelor sub 18 ani sa conteze in apararea mea. Clar eu sunt vinovat ca am continuat discutia cu ea.
Discuție Sex virtual
Buna ziua!
Am 27 ani si intr-un moment de exhibitionism am accesat un adult chat (probabil hostat in SUA) unde am etalat webcam-ul (eu fiind nud) si am fost acostat de o domnisoara care era minora aproape 15 ani (conform exprimarii sale). Am avut proasta inspiratie de a continua discutia, am rugat-o sa-mi dea si ea web, insa m-a refuzat. Dupa cateva replici incitante, decid sa inchid camera si imi transmite ca e prea tarziu ca deja a reperat adresa de IP si ca a trimis-o autoritatilor. In cazul in care s-a facut reclamatie si a inceput urmarirea penala conform carei legislatii voi raspunde (SUA sau ROMANA). Persoana putea fii de oriunde dar 70% probabil din SUA. Conform noului cod penal roman cu privire la coruperea de minori avand in vedere ca are peste 13 in aces caz nu am infaptuit nici o infractiune contra libertatii si integritatii sexuale, insa avand vedere legislatia SUA nu stiu care va fi deznodamantul.
Multumesc!