Da buna problema,politia rutiera m a instiintat in scris, cu data de 10.05.2011 mi s a anulat permisul de conducere,in baza sentintei judecatoresti pronuntata la data de 07.04.2011,cat si prin intermadiul postei am primit sentinta judecatoreasca.
La concret,sentinta s a pronuntat in 07.04.2011,fara sa fac recurs sau alte contestatii,1 an si 6 luni(ma gandesc ca atunci a ramas si definitiva ),asta insemna ca in noembrie 2012 ar fi trecut cele 18 luni, plus inca un an ,reiese 2013 iar eu am obtinut permisul in germania in iunie 2014,ar fi ok ????
Buna ,am si eu o dilema
in 2011,7 aprilie imi este anulat permisul de conducere cat.B ,in baza unei sentinte penale,fiind condamnat 1 an si 6 luni cu suspendare si 3 ani si 6 luni perioada de incercare.De 2 ani si jumatate lucrez in Germania si intre timp am obtinut in Germania permis de conducere.Problema mea e, daca vin in Romania,pot sa mi conduc autoturismul fara ...probleme ?constituie vreo infractiune?fiindca nu stiu exact ce presupune aceasta ''perioada de incercare ''.multumesc pt eventualele raspunsuri