avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Activitate zumzii

Activitate zumzii

Buna ziua!
Am o nedumerire ... la varsta de 13 ani am trecut printr-un tentativ de viol. Un mare domn de avea un magazin alimentar deschis la noi in sat m-a prins la el in magazin a inchis usa dupa mine... in fine. Am reusit sa scap.
Ai mei nu au depus plangere impotriva lui...
Problema mea e ca am ramas cu sechele psihice si acum, dupa 13 ani nu imi este confortabil sa stau nici in prezenta lui nici in prezenta fiilor sai 3 la numar.
Acum am eu un magazin alimentar si un bar si ghice ce...nu pot scapa de ai lui fii. Unuia i-am interzis sa mai vina pe motiv ca vorbeste foarte urat ... i-am explicat si ca am o problema personala cu o parte din familia lui si ca nu vreau sa mai vina aici. Nu a inteles el mare lucru intr-un fel sau altul m-a si jignit.
Intrebarea mea e ot sa le interzic pur si simplu sa mai vina aici celor 4,5 indivizi cati sunt ei?
Stiu ca trebuie sa am un motiv semnificativ sa interzic accesul unei persoane intr-un spatiu comercial chiar daca se afla pe proprietate privata.
Si inca o intrebare...pot sa mai fac acum, dupa atatia ani, plangere pentru ce mi s-a intamplat?
Multumesc anticipat pentru raspuns.