Stiu ce am semnat dar voiam sa stiu ce se intampla in mod obisnuit in practica judiciara, care e sentinta care se da in mod obisnuit pentru asa ceva. Multumesc.
Multumesc. N-am inteles mare lucru pentru ca nu sunt de specialitate. Fapta pentru care s-a dispus urmarirea penala se refera la niste lucrari de diploma pe care le-am facut unor absolventi de postliceala. As fi vrut sa stiu ce se intampla in practica dumneavoastra obisnuit in astfel de cazuri. Inchisoare? Amenda penala? Multumesc.
Buna ziua. Impotriva mea s-a pus in miscare o actiune penala pentru o infractiune prevazuta la art. 289 al.1 CP cu aplicarea art.6 din legea 78/2000 si art.35.al.1 Cp. Mentionez ca am semnat un acord de recunoastere a vinovatiei (in declaratia data primului procuror am recunoscut tot si al doilea procuror m-a intrebat dupa inmanarea procesului verbal daca doresc sa schimb sau adaug ceva la declaratie si am spus ca nu. Mi-a dat procesul verbal, mi-a spus variantele si la sfatul unei persoane de incredere din sistem am mers pe acordul de recunoastere, pe care l-am si semnat). Procurorul mi-a spus ca acest acord va trebui acceptat si de procurorul sef. Suma despre care e vorba e de 3000 lei. Sincer, as vrea sa stiu ce ar putea sa urmeze. Mentionez de asemenea ca impreuna cu alte 3 persoane suntem "plevusca" picata intr-un dosar al DIICOT. Sau cam asa ceva... Multumesc.