Muncitorii au tras teava de pe strada si s-au oferit sa traga teava in curte pe banii mei si fara contract, asigurindu-ma ca ei sint de la firma (si sint!). Sub presiune - "hotariti-va repede, hai sa negociem, ca nu lucram mult pe strada aceasta" - am acceptat pretul lor (imens). Dar, cu tot pretul, imi pun teava proasta (sint nevoita sa ma interesez ce tipuri de teava sint mai sigure), sapa 50 cm si spun ca sint 60 cm; m-au indemnat sa renunt la caminul pentru apometru fiindca m-ar costa 500 lei in plus (caminul pentru apometru cade in sarcina firmei ? Inca o data, am citit acum cu atentie ce scrie pe website si in contract : "de la camin, e raspunderea proprietarului". Inseamna ca plateste firma constructia caminului? in timp ce angajatii acelei firme cer bani pentru asta?).
Am crezut ca daca accept un pret mare vor munci serios si vor pune piese bune (pe care, probabil, ar trebui sa le puna oricum)
Dar ei isi bat joc
s-a tras apa pe strada/ulita de linga Bucuresti unde locuiesc si as vrea sa stiu ce drepturi avem. Lucratorii care au tras apa, angajati ai firmei ce tine de primarie, cer fara rusine bani ca sa faca instalatia. Care e legea - pe website primarie/firma nu se spune clar: apometrul il platesc eu? (ei mi-i pun cer mie, tot asa banii de teava, camin etc) sapatura pina la camin apometru si caminul le platesc eu ? Cum ma apar de neplacerile pe care mi le fac daca refuz sa le dau suma imensa pe care mi-au cerut-o sa imi faca instalatia pina la pivnita ?